" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Crima / 12 Angry Men (1957) Filme online HD

12 Angry Men (1957) Filme online HD

Loading...

Intr-o sala de judecata din New York , un juriu delibereaza cazul unui hispanic in varsta de 18 ani ce provine dintr-o zona de mahala si este acuzat de injunghierea mortala a tatalui sau . Daca exista vreo indoiala rezonabila , acesta va fi achitat , insa dacă e gasit vinovat el va fi condamnat la moarte . Intr-un vot preliminar , aproape toti juratii il considera vinovat , insa juratul cu numarul 8 este de parere ca acest caz are nevoie de-o atentie mai mare si baiatul merita sa fie judecat cu mai multa atentie .

Acest lucru enerveaza ceilalti membri ai juriului , mai ales pe cel cu numarul 7 , care isi doreste o deliberare rapida soldata cu condamnare , acesta din urma avand bilet la meci si nu vrea sa-l piarda . De asemenea , Juratul cu numarul 10 are o preconceptie negativa fata de oamenii din mahalale . Juratul numarul 8 pune la indoiala acuratetea si increderea pe care o pot avea in cei doi martori si chiar in arma crimei pe care sustine procurorul ca ar fi folosit-o baiatul .

Juratul numarul 8 sustine ca indoiala rezonabila exista si , drept urmare , nu poate sa voteze „vinovat” . Juratul 8 sugereaza sa se faca un vot secret de la care el se va abtine si daca toti ceilalti or sa voteze cu „vinovat” atunci si el o sa-si schimbe votul si va fi de acord cu ei . Votul este realizat si , spre surprinderea lor , inca un vot cu „nevinovat” isi face aparitia . Juratul numarul 3 se enerveaza si il acuza pe cel cu numarul 5 , care a crescut intr-o astfel de mahala , ca si-a schimbat votul din simpatie fata de copiii din mahalale .

Filmul 12 Angry Men (1957) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »