" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Thriller / 2:22 – Ora Fatidica (2017) Filme online

2:22 – Ora Fatidica (2017) Filme online

Loading...

Filmul 2:22 – Ora Fatidica (2017) Filme online incepe cu Dylan este un controlor de trafic aerian care observa tiparele din viata . Acest lucru il ajuta sa isi faca treaba la locul de munca unde poate vedea planurile de zbor cu o precizie de savant , insa curand lucrurile se schimba dramatic … ba chiar se repeta ! In timp ce se duce cu bicicleta la gara Grand Central dimineata , el observa oameni diferiti facand aceleasi lucruri in fix aceeasi ordine – femeile razand , o persoana intreband daca poate fi de ajutor , o masina claxonand , etc .

Pur si simplu ambianta orasului sau este altceva ? Ba mai mult , el vede tipare foarte similare si in gara – cupluri care se imbratiseaza , o femeie insarcinata , un grup de elevi … iar toate aceste lucruri se petrec fix la ora 2:22 . Nici mai devreme , nici mai tarziu de aceasta ora exacta . De asemenea , incep sa se petreaca anumite lucruri rele in gara ; becuri care explodeaza din senin si ochelari care se sparg .

Ulterior , Dylan o cunoaşte pe Sarah (Teresa Palmer) , o curatoare de arta al carei avion cu care urma sa plece era cat pe ce sa intre in coliziune cu un altul la decolare . Mai tarziu , iubitul gelos al lui Sarah , Jonas (Sam Reid) , pune o holograma care arata exact precum imaginea pe care o vedea Dylan . Oare isi pierde Dylan mintile ? Tot ce vede el este o simpla coincidenta ? O intamplare la un milion ? Sunt mai probleme care ies din aceasta situatie – iar o crima care s-a petrecut in urma cu 30 de ani in gara Grand Central pare sa fie cauza principala .

Filmul 2:22 – Ora Fatidica (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »