" />
marți , iulie 14 2020
Home / Filme / Movie / Thriller / 24 Hours to Live (2017) Filme online subtitrate in romana

24 Hours to Live (2017) Filme online subtitrate in romana

Loading...

Travis Conrad (Ethan Hawke) este un soldat care a plecat de la „Unchiul Sam” pentru a merge la un contractor militar ce plateste mult mai bine si este cunoscut sub numele de „Muntele Rosu” . Pentru bani , Conrad ar fi trebuit sa isi lase toate principiile morale si compasiunea acasa atunci cand pleaca in diverse misiuni , el devenind un asasin platit care sa serveasca interesele corporatiei contractoare mai mult decat orice obiective militare ar exista si sa nu puna intrebari , doar sa execute .

Conrad s-a retras din activitate o buna bucata de timp deoarece isi jeleste sotia si copilul care au pierit timpuriu . Lucrurile se schimba pentru el atunci cand vechiul sau prieten si coleg Jim Morrow (Paul Anderson) ii bate la usa pentru a-i propune sa se intoarca pentru o noua misiune . „Ei sii doresc pe cei mai buni” , ii explica Jim motivul pentru care se afla in fata lui si doreste sa-l coopteze in a realiza misiunea .

Dupa ce isi negociaza un „contract” pe o suma fabuloasa , Conrad se duce in Africa de Sud pentru a ucide un barbat ce ar urma sa depuna marturie cu privire la macelul comis de Muntele Rosu asupra civililor . Martorul a fost ascuns de catre agenta de la Interpol-ul din Hong Kong , Lin Bisset (Xu Qin) , astfel ca recurge mai intai la arma seductiei impotriva ei pentru a-si atinge scopul final . Lucrurile o iau curand razna si Conrad moare el inainte de a-si elimina tinta . Cu toate acestea , Muntele Rosu detine o procedura de readucere la viata timp de 24 de ore , iar Conrad hotaraste sa se foloseasca de aceste ultime ore ca sa lupte pentru dreptate . Pe langa 24 Hours to Live (2017) Filme online subtitrate in romana echipa CinemaSfera va recomanda si The Killing of a Sacred Deer (2017) Filme online subtitrate in romana !

Filmul 24 Hours to Live (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »