" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / 6 Bullets (2012) Filme online HD 720P

6 Bullets (2012) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul 6 Bullets (2012) Filme online HD 720P incepe cu Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) care este un ex-mercenar , care poate gasi cam pe oricine , oriunde s-ar afla acesta . El este cunoscut pentru abilitatea sa de a gasi copii dati disparuti si a facut acest lucru cu succes timp de mai multi ani , asta pana in timpul unei operatiuni in care desi Gaul reuseste sa salveze un copil din mainile traficantilor de carne vie , el , in acelasi timp , ucide accidental alte doua fete tinere .

Politia , care este la curent cu activitatile lui Gaul , dar care nu accepta astfel de daune colaterale , si remuscarile , il face pe Gaul sa renunte la activitatea sa de recuperator si sa devina un simplu comerciant de carne in capitala Moldovei . Bantuit de fantomele copiilor morti , Gaul se regaseste in majoritatea timpului innecat in bautura si nu ii pasa prea tare de viitorul sau , care pare mai degraba sumbru .

Andrew Fayden (Joe Flanigan) – un fost luptator MMA – vine in Moldova cu familia lui , pentru a stabili detaliile unui contract care l-ar readuce in ring . Fiica sa in varsta de 14 ani , Becky (Charlotte Beaumont) , este rapita de Amalia (Bianca Bree) si este pe cale sa fie vanduta pe bani multi unui seic arab colectionar de blonde . Disperati de faptul ca politia nu poate si nici nu vrea sa-i gaseasca fiica , Fayden , impreuna cu sotia sa , afla de abilitatile lui Gaul si il roaga sa le gaseasca fiica , oare va accepta aceasta misiune Gaul si va risca din nou sa omoare pe cineva fara sa vrea ?

Filmul 6 Bullets (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »