" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Crima / A Bronx Tale – O Poveste din Bronx (1993) Filme online HD 720P

A Bronx Tale – O Poveste din Bronx (1993) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul A Bronx Tale – O Poveste din Bronx (1993) Filme online HD 720P incepe in anul 1960 , Lorenzo Anello (Robert De Niro) isi intemeiaza o familie : El locuieste in The Bronx , New York , impreuna cu sotia lui , Rosina (Katherine Narducci) , si baiatul lui , Calogero (Francis Capra) , care are un hobby fata de mafia locala condusa de Sonny (Chazz Palminteri) . Calogero este martorul unei crime comisa de Sonny pentru a isi apara unui dintre prieteni . Acesta este interogat de catre procurorii NYPD dar ia decizia de a nu spune nimic , atunci Sonny ajunge sa-l aprecieze si ii ofera porecla „C” .

Sonny ii ofera baiatului un loc de munca mult mai bine platit decat unde lucra inainte , insa baiatul nu vrea probleme cu politia asa ca refuza oferta . Cu toate acestea , Sonny se imprieteneste cu Calogero si il recruteaza in echipa lui . El ajunge sa castige sume de pana la 600 de dolari lucrand in barul mafiei , dar este certat foarte rau de Lorenzo atunci cand afla acest lucru . Lorenzo se intalneste cu Sonny spunandu-i sa ii lase baiatul in pace .

Opt ani mai tarziu , in 1968 , Calogero (interpretat acum de Lillo Brancato, Jr.) a ajuns un tanar respectabil si a pastrat o legatura cu Sonny pe furis fata de tatal lui . Acum Calogero face parte dintr-un grup mafiot local ceea ce nu ii convine lui Sonny si il cearta mereu spunandu-i sa se axeze pe studii . In ciuda tensiunii vizibile dintre italieni si afro-americani , Calogero se intalneste si se indragosteste de o fata din aceasta etnie , Jane Williams (Taral Hicks) , ceea ce ii creeaza mai multe probleme .

Filmul A Bronx Tale – O Poveste din Bronx (1993) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »