" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / A Sound of Thunder (2005) Filme online HD 720P

A Sound of Thunder (2005) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul A Sound of Thunder (2005) Filme online HD 720P incepe in Chicago , anul 2055 , compania Time Safari a dezvoltat o tehnologie ce ofera oamenilor posibilitatea de-a vana dinozauri prin intermediul calatoriilor in timp . Ca o masura de precautie referitor la potentiala schimbare a trecutului , compania ofera vanatorilor ocazia de-a vana doar dinozaurii care vor muri oricum din cauze naturale si nu lasa oamenii sa iasa dintr-un anumit cadru bine stabilit . Deoarece există pericolul de-a interfera cu diverse zone temporale , activitatile companiei sunt criticate vehement de Sonia Rand , dezvoltatoarea softului masinariei de calatorie in timp , TAMI .

O calatorie cu clientii Eckels si Middleton decurge foarte rau atunci cand arma purtata de liderul echipei , Travis Ryer , nu mai trage . Dinozaurul ce urma sa fie vanat riposteaza si ataca la randul sau oamenii , dispersand grupul care iese din zona marcata . Cu toate acestea , Ryer reuseste sa ucida dinozaurul , reuneste grupul si se intorc cu totii in 2055 , insa nu realizeaza faptul ca Middleton a calcat pe un fluture si l-a strivit .

In ziua urmatoare , ei aud stiri referitoare la o crestere a temperaturii globale si a umiditatii , iar Ryer observa o crestere brusca a plantelor . La urmatoarea calatorie in timp , ei descopera faptul ca dinozaurul pe care intentionau sa il vaneze a murit deja inainte de sosirea lor si ca vulcanul va erupe mult mai devreme . Ei se intorc imediat in anul lor si raporteaza aceste schimbari pe care le-au vazut , astfel ca guvernul opreste Time Safari pentru a investiga lucrurile . Ryer afla de la Rand ca sunt loviti de valuri temporale care cauzeaza alterari serioase orasului .

Filmul A Sound of Thunder (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »