" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / A United Kingdom (2016) Filme online HD 720P

A United Kingdom (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul A United Kingdom (2016) Filme online HD 720P incepe cu Seretse Khama si este bazat pe o poveste reala , acesta este urmatorul mostenitor al tronului Protectoratului Bechuanaland . El provine din tribul Bamangwate , insa a studiat la Londra imediat dupa ce s-a sfarsit cel de-al Doilea Razboi Mondial . Acolo , el a cunoscut o femeie numita Ruth Williams (Rosamund Pike) cu care s-a insurat , chiar daca nici familia ei si nici familia lui nu au fost de acord cu relatia dintre cei doi din cauza faptului ca provin din culturi total diferite .

Mai mult decat atat , nici guvernul britanic nu era prea multumit de casatoria lor deoarece isi face griji cu privire la relatiile dintre Marea Britanie si Africa de Sud si la stabilitatea intregii regiuni sud-africane . Seretse descopera faptul ca britanicii au permis unei companii miniere americane sa prospecteze pentru pietre pretioase si este dornic sa se asigure ca , in cazul in care aceasta companie va gasi ceva valoros , exploatarea resurselor tarii sale va fi facuta de catre oamenii din Bechuanaland .

Seretse isi doreste ca poporul lui sa il sustina ca rege si reuseste sa le castige increderea , insa guvernul britanic hotaraste sa il exileze din propria lui tara . Intre timp , Ruth da nastere unui bebelus in Bechuanaland si se integreaza printre localnici . Cand guvernul britanic doreste sa desemneze un administrator in locul regelui lor , tribul refuza sa il accepte pe acesta . In tot acest timp , pe teritorul tribului se descopera diamante , iar Seretse face tot posibilul pentru ca forta guvernul britanic sa declare public ca doar populatia Bechuana are dreptul sa exploateze aceste resurse .

Filmul A United Kingdom (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »