" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Absolute Power – Putere absoluta (1997) Filme online subtitrate

Absolute Power – Putere absoluta (1997) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Absolute Power – Putere absoluta (1997) Filme online subtitrate incepe in timpul unui jaf , hotul de bijuterii Luther Whitney (Clint Eastwood) este fortat sa se ascunda atunci cand soseste in mod neasteptat Christy Sullivan (Melora Hardin) , frumoasa sotie a unui miliardar in varsta pe nume Walter Sullivan (E. G. Marshall) , care are o aventura de lunga durata cu Alan Richmond (Gene Hackman) , nimeni altul decat Presedintele Statelor Unite ale Americii . Walter Sullivan este prietenul si unul dintre sponsorii lui Richmond , dar si proprietarul vilei in care Luther a patruns prin efractie .

Ascunzandu-se in spatele unei oglinzi cu o singura latura , Luther vede cum Richmond devine violent sexual fata de Christy si ea il ataca cu un deschizator de scrisori in auto-aparare . Agentii de la Serviciul Secret Bill Burton (Scott Glenn) si Tim Collin (Dennis Haysbert) o impusca mortal pe Christy . Sefa de Campanie Gloria Russell (Judy Davis) soseste la fata locului si face in asa fel incat locul sa para ca a fost calcat de hoti si moartea lui Christy a fost ca urmare a prinderii in fapt a hotului .

Luther fuge de acolo ulterior cu cateva bunuri , dar si cu deschizatorul de scrisori cu sange pe el . In ziua urmatoare , Detectivul Seth Frank (Ed Harris) incepe o ancheta cu privire la acest caz de ucidere . Deoarece Tim i-a notat numarul de inmatriculare al masinii lui Luther , acesta devine imediat principalul suspect din cauza reputatiei sale , insa Frank nu este convins de faptul ca el este adevaratul criminal . Chiar cand Luther se pregateste sa fuga din tara , el il vede pe Richmond la TV compatimindu-l pe Walter cu privire la pierderea suferita si , fiind enervat de ipocrizia acestuia , hotaraste sa faca tot ce poate sa-l aduca pe Presedinte in fata justitiei . Pe langa Absolute Power – Putere absoluta (1997) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va mai recomanda si Righteous Kill – Crime justificate (2008) Filme online subtitrate !

Filmul Absolute Power – Putere absoluta (1997) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »