" />
miercuri , decembrie 13 2017
Home / Filme / Movie / Actiune / Acts of Vengeance (2017) Filme online subtitrate

Acts of Vengeance (2017) Filme online subtitrate

loading...

Filmul Acts of Vengeance (2017) Filme online subtitrate incepe cu Frank Valera (Antonio Banderas) , acesta este un avocat al apararii foarte puternic ce locuieste impreuna cu sotia si fiica lui , insa din pacate pentru ei Frank nu prea isi petrece mult timp in compania lor . Majoritatea timpului sau este petrecut la birou si apoi din cauza traficului foarte dificil Frank nu reuseste sa ajunga la timp pentru a participa la spectacolul fiicei sale . Remuscarile sale se transforma in ingrijorare atunci cand nici sotia si nici fiica nu mai ajung acasa in seara cu pricina .

Mai tarziu , el este abordat de politie care il conduce spre identificarea cadavrelor acestora , ele picand victima unui criminal misterios care nu pare sa fi avut intentia de-a fura ceva , iar politistii nu sunt capabili sa gaseasca vreun indiciu care sa-i conduca spre un suspect . Viata lui Frank se face bucatele din acest moment , iar intr-o dupa-amiaza el ajunge intr-un bar care gazduieste niste lupte ilegale in cusca . Beat fiind , el intra intr-o altercatie si se alege cu o bataie pe cinste , dar cumva el o considera drept o penitenta asa ca se intoarce iar si iar pentru a-si lua „doza” de durere .

In cele din urma , el este salvat de catre un politist aflat in timpul sau liber , Strode . In cele din urma , el hotaraste ca bataia primita este suficienta si e vremea sa provoace la randul sau niste durere . Drept urmare , el renunta la locul de munca si se concentreaza pe invatarea tehnicilor de lupta si sa il/ii gaseasca el pe cel/cei responsabili pentru moartea celor mai dragi fiinte din viata lui . Echipa CinemaSfera va recomanda si A Bad Moms Christmas – Mame bune si nebune 2 (2017) Filme online !

loading...

Filmul Acts of Vengeance (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Server 3 :

loading...

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

loading...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline