" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Around the World in 80 Days (2004) HD 720P

Around the World in 80 Days (2004) HD 720P

Loading...

Filmul Around the World in 80 Days (2004) HD 720P incepe cu Lau Xing care jefuieste Banca Angliei . Pentru a scapa de politie , Xing devine valetul lui Phileas Fogg , un inventator , si isi ia supranumele de Passepartout . Inainte de sosirea lui Xing , Fogg a incercat sa depaseasca bariera vitezei de 50 de mile pe ora , iar dupa ce reuseste cu ajutorul lui Xing ei se indreapta catre Academia Regala de Stiinta . Acolo , Fogg este insultat de alte „minti sclipitoare” , mai ales de Lord Kelvin , care crede ca s-a descoperit deja tot ce era important de descoperit .

Dupa o dezbatere intre oamenii de stinta a subiectului jafului asupra bancii , Phileas este presat sa faca un pariu daca va putea sa calatoreasca in jurul planetei in 80 de zile . Daca va castiga pariul atunci va deveni Ministrul Stiintelor in locul Lordului Kelvin . Daca nu , isi va distruge laboratorul si nu va mai incerca vreodata sa inventeze ceva . Phileas si Xing isi incep calatoria in jurul lumii luand o trasura si plecand din Londra .

Xing si Phileas ajung la Paris . Sub pretextul de-al duce pe Phileas la o conventie cu Thomas Edison , Xing il duce pe acesta la o scoala de arte unde Phileas o intalneste pe Monique La Roche , o impresionista in devenire . Acolo , Xing este atacat de razboinici deghizati trimisi de Generalul Fang , o femeie chineza care isi doreste o statueta pe care acesta a furat-o . Fang i-o oferise anterior lui Kelvin pentru a o ajuta cu trupe militare in China . Cand Monique afla despre ambitia lui Phileas , ea il convinge s-o ia si pe ea in calatoria celor doi .

Filmul This Around the World in 80 Days (2004) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »