" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Thriller / Arsenal (2017)

Arsenal (2017)

Loading...

Filmul Arsenal (2017) spune o poveste a trei frati care au ramas fara parinti si fara familie , cei trei frati sunt : Mikey interpretat de Johnathon Schaech , JP interpretat de Adrian Grenier si Sal care este interpretat de John Cusack , cei trei frati inafara de a se avea unul pe celalalt nu mai au nimic de aceea cei trei sunt foarte apropriati unul de celalalt neavand pe nimeni altcineva .

Sal si JP cei doi frati mai mari au impreuna o firma de constructii din care scot bani incat sa traiasca de pe o zi pe alta in schimb Mikey nu s-a alaturat fratilor lui asa ca a devenit usor usor un mafiot marunt din cauza lipsei de bani si impins de la spate de lipsa familiei bineinteles , un mafiot marunt care se ocupa cu furturi mici si furtisaguri marunte , afundat din ce in ce mai mult intr-o viata dezordonata si pus pe fuga mai mereu .

Toate lucrurile pare sa mearga asa cum ar trebui iar nu este chiar asa in scena isi face aparitia Eddie King care este interpretat de Nicolas Cage , Eddie King fiind cel mai mare mafiot local . Acesta il rapeste pe fratele cel mic adica pe Mikey datorita faptului ca JP avea o datorie fata de Eddie King pe care nu a platit-o asa ca l-a rapit pe Mikey crezand ca acesta va plati rascumpararea pe care Eddie King a cerut-o in schimul fratelui sau Mikey . Oare isi va plati JP rascumpararea si in acelasi timp datoria fata de Eddie King , sau il va lasa pe Mikey de izbeliste .

Filmul Arsenal (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »