" />
Home / Filme / Movie / Actiune / Assassin’s Creed: Codul Asasinului 2016 Filme online HD 720P

Assassin’s Creed: Codul Asasinului 2016 Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Assassin’s Creed: Codul Asasinului 2016 incepe cu Callum Lynch (Michael Fassbender) un criminal nemilos care este condamnat la moarte dar este salvat de la moarte , de la executia sa de Ordinul Templier , si afla tot de la Ordinul Templier ca , membrii cauta Marul Edenului , pentru a subjuda rasa umana si sa inlature coruptia care este foarte mare . Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard) este cel mai bun om de stiinta al Ordinului , dupa mai multe informatii si cercetari spune despre Callum ca este un descendent al lui Aguilar Nerha , membru cu grad inalt al unui ordin care s-a opus multe secole la rand Ordinului Templierilor .

Callum este inscris imediat in Proiectul Animus , aceasta masinarie poate scoate la iveala amintirile tuturor oamenilor care au acelasi sange de familie daca erai conectat la ea , asta urmeaza sa se intample si cu Aguilar , iar Abstergo sa poata afla informatiile dorite despre Marul Edenului . In Spania anului 1492 , Aguilar si partenera lui Maria au misiunea de a il salva pe Printul Ahmed de Granada care fusese rapit de liderul Templierilor , Tomas de Torquemada , pentru a il putea forta pe tatal printului , Sultanul Muhammad XII , sa predea Marul Edenului .

Cei doi salvatori afla pe unde va trece trasura in care se afla Ahmed , insa apare o mare problema cand vor sa il salveze , sunt capturati de oamenii lui Torquemada , condusi de Ojeda mana dreapta a acestuia . Atunci Callum este scos din Animus de catre Sophia . In captivitate Callum se imprieteneste si cu alti descendenti ai altor familii , printre care se afla si Moussa , incepand sa aibe viziuni cu Agular , dar si cu tatal sau , Joseph Lynch (Brendan Gleeson) , cel care ii ucisese mama cand lucra in slujba asasinilor .

Filmul Assassin’s Creed: Codul Asasinului 2016 Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »