" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Filme online

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Filme online

Loading...

In anul 1989 , cu putin timp inainte ca Zidul Berlinului sa cada , agentul Serviciului Britanic de Informatii , MI6 , James Gasciogne este impuscat si ucis de catre un agent al KGB , Yuri Bakhtin , iar acesta din urma fura o Lista – o piesa de microfilm ascunsa intr-un ceas de mana care contine numele tututor agentilor care se afla in misiune in Uniunea Sovietica . Zece zile mai tarziu , Lorraine Broughton , un spion de mare importanta al MI6 , este adusa pentru a fi interogata de superiorul Eric Gray si de agentul CIA Emmett Kurzfeld cu privire la o misiune desfasurata in Berlin .

In ziua de dupa moartea lui Gasciogne , Lorraine a fost trimisa la Berlin pentru a recupera Lista si a-l asasina pe Satchel , un agent dublu care a vandut informatii catre sovietici vreme de mai multi ani si l-a tradat pe Gasciogne . Cand ajunge la Berlin , ea este imediat prinsa intr-o ambuscada realizata de agentii KGB ce lucrau pentru un traficant de arme si asociat al Serviciului Secret Rus , Aleksander Bremovych .

Lorraine se intalneste apoi cu omul ei de legatura , agentul David Percival . Dupa ce incearca sa gaseasca niste indicii , Lorraine cerceteaza apartamentul lui Gasciogne si gaseste acolo o fotografie cu el si cu Percival , iar apoi este prinsa de politia germana . Ea realizeaza in acel moment ca doar Percival stia ca se va duce la apartamentul cu pricina si incepe sa suspecteze faptul ca el ar fi agentul dublu pe care-l cauta . De asemenea , ea o intalneste pe agenta franceza naiva Delphine Lasalle , cu care incepe si o relatie .

Filmul Atomic Blonde: Agenta sub acoperire (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »