" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Animatie / Ballerina – Leap! (2016) Filme online subtitrate

Ballerina – Leap! (2016) Filme online subtitrate

Loading...

In anii 1880 , o fetita orfana in varsta de 11 ani , Félicie (Elle Fanning) , viseaza sa devina o balerina , insa ii lipseste antrenamentul formal asa ca fuge de la orfelinatul ei din Britania rurala impreuna cu prietenul ei cel mai bun , Victor (Dane DeHaan) , un tanar inventator . Impreuna , ei merg in frumosul Paris , dar curand cei doi sunt separati , iar Victor ajunge un functionar in atelierul lui Gustave Eiffel . Félicie ajunge la faimoasa Paris Opera Ballet unde un gardian o impiedica sa intre .

Ea este apoi vazuta de o femeie de serviciu misterioasa , Odette (Carly Rae Jepsen) , care accepta s-o ajute cu un acoperis deasupra capului pana va reusi sa se puna pe propriile picioar e . Odette lucreaza pentru Régine Le Haut (Julie Khaner) , o patroana de restaurant foarte Bogata . In timp ce o ajuta pe Odette cu curatenia , Félicie o spioneaza pe fiica acesteia , Camillle (Maddie Ziegler) , in timp ce exerseaza miscari de balet . Camille o observa pe Félicie si se enerveaza foarte tare pe ea si ii arunca acesteia cutia muzicala pe geam , stricand-o .

Pe cand Félicie se duce la Victor sa-i repare cutia muzicala , ea se intalneste cu postasul care livreaza o scrisoare pentru Camille prin intermediul careia este informata de faptul ca a fost admisa la scoala de balet ; furioasa , Félicie ia scrisoarea respectiva si hotaraste sa ii fure identitatea lui Camille pentru a intra la scoala cu pricina si a-si urma visul , razbunandu-se in acelasi timp si pe Camille . Dupa o vreme , coreograful scolii , Mérante (Terrence Scammell) , anunta fetele ca una dintre ele urmeaza a fi aleasa pentru a o interpreta pe Clara in celebra piesa „Spargatorul de Nuci” . Pe langa Ballerina – Leap! (2016) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va recomanda si Resident Evil 3 : Extinction (2007) Filme online subtitrate !

Filmul Ballerina – Leap! (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »