" />
sâmbătă , septembrie 26 2020
Home / Filme / Movie / Animatie / Batman Ninja 2018 film online subtitrat în Română

Batman Ninja 2018 film online subtitrat în Română

Loading...

În timp ce se luptă cu Gorilla Grodd la Azilul Arkham, Batman este prins în maşinăria timpului pe care o deţine acesta şi este trimis tocmai în Japonia Feudală. Acolo, el este urmărit de nişte samurai care se află în slujba lui Joker. Încercând să scape, Batman se întâlneşte cu Catwoman şi îi dezvăluie faptul că toată lumea a ajuns acolo acum doi ani tot ca urmare a acestei maşinării a timpului pe care o deţine Grodd.

El află de la ea şi faptul că cei mai periculoşi infractori din oraşul Gotham au devenit lorzi feudali, reuşind să îi păcălească/învingă pe localnici. Pentru a opri aceşti răufăcători să schimbe istoria omenirii, Batman şi Catwoman trebuie să ajungă la acea maşinărie a timpului aflată în Castelul Arkham (fostul Azil). Batman descoperă faptul că Alfred Pennyworth a fost şi el aruncat în trecut şi a construit o Batcave în afara Edo-ului. Când trupele lui Joker iau cu asalt ascunzătoarea lor, Batman fuge cu Batmobilul său către Castel şi, ajungând acolo, acesta se transformă într-o fortăreaţă-robot gigant.

Când Batman îl confruntă pe Joker, el este forţat să plece pentru a salva o mamă cu copilul ei din a fi striviţi de mâna robotului. El îşi transformă Batcycle-ul său într-un costum protector pentru a-l învinge pe Bane şi a împiedica robotul să-i strivească pe cei doi. Spre uimirea lui, mama se dovedeşte a fi nimeni alta decât însăşi Harley Quinn, care îl atacă imediat. Când Batman este înconjurat de minionii lui Joker, el este ajutat de nişte luptători ninja care apar din neant şi îl scot din încurcătură.

Filmul Batman Ninja 2018 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »