" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / Battle of the Sexes – Batalia Sexelor (2017) Filme online subtitrate

Battle of the Sexes – Batalia Sexelor (2017) Filme online subtitrate

Loading...

Filmul Battle of the Sexes – Batalia Sexelor (2017) Filme online subtitrate dramatizeaza evenimentele care au condus la meciul din anul 1973 dintre Billie Jean King (Emma Stone) si Robert Larimore Riggs (Steve Carell) , dar si al vietii lor personale . King si Gladys Heldman (Sarah Silverman) il confrunta pe Jack Kramer (Bill Pullman) , care a anuntat organizarea unui turneu de tenis la care premiile oferite pentru femei sunt o optime din cele oferite barbatilor , in ciuda faptului ca vanzarile de bilete sunt egale pentru ambele categorii .

King si Heldman ameninta faptul ca vor porni propriul lor turneu in cazul in care nu vor fi tratate in mod egal , insa Kramer refuza sa schimbe termenii sustinand si acuzand faptul ca tenisul feminin este inferior celui masculin . Ceva mai tarziu , el le exclude din Lawn Tennis Association pe jucatoarele care se alatura noului turneu . Turneul feminin intampina mari dificultati pana cand Heldman obtine o sponsorizare din partea unei firme de tigari Virginia Slims .

Intre timp , in afara terenului de tenis , Billie Jean incepe o aventura amoroasa cu Marilyn Barnett (Andrea Risenborough) , coafeza ei , si pune in pericol mariajul pe care-l are cu Larry King (Austin Stowell) . Pe de alta parte , mariajul lui Riggs cu bogata Priscilla Wheelan (Elisabeth Shue) se afla de asemenea intr-o pasa nefavorabila din cauza dependentei sale de jocurile de noroc . Aruncat in strada atunci cand nu poate sa ascunda o masina pe care a castigat-o la un pariu , lui ii vine ideea de-a o provoca pe cea mai buna jucatoare de tenis feminin , fiind convins si laudandu-se ca si la 55 de ani poate sa invinga orice femeie in acest sport . Pe langa Battle of the Sexes – Batalia Sexelor (2017) Filme online subtitrate echipa CinemaSfera va mai recomanda si The Pirates of Somalia (2017) Filme online subtitrate !

Filmul Battle of the Sexes – Batalia Sexelor (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »