" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Dragoste / Beauty and the Beast (2017) Filme online HD 720P

Beauty and the Beast (2017) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Beauty and the Beast (2017) Filme online HD 720P incepe in Franta , unde isi face aparitia o vrajitoare deghizata in cersetoare soseste la un bal pe un viscol foarte puternic . Ea ofera gazdei , un print egoist (Dan Stevens) , un trandafir in schimbul unui adapost peste noapte si o mancare calda , insa acesta refuza dar si rade de ea . Pentru aroganta sa , vrajitoarea il transforma intr-o bestie iar pe servitorii lui ii transforma in obiecte fixe , iar tuturor cetatenilor le sterge din memorie orice amintire a castelului sau . Ea pleaca apoi lasandu-i bestiei un trandafir si o oglinda magica in care se afla o vraja .

Pentru a rupe vraja , printul trebuie sa invete ce este iubirea adevarata iar pe langa asta trebuie sa invete sa respecte fiecare om indiferent de scara sociala inainte ca ultima petala de trandafir sa cada , altfel va ramane o bestie pentru totdeauna . Multi ani mai tarziu , in satul Villeneuve , o tanara fata pe nume Belle (Emma Watson) locuieste alaturi de tatal ei Maurice , un artist si fermier . Gaston , un soldat narcisist faimos , isi doreste ca Belle sa se marite cu el , insa aceasta este dezgustata de el si comportamentul sau .

In drum spre piata , Maurice se rataceste prin padure si este atacat de lupi . El fuge din padure direct in castel pentru a fi ajutat , insa Maurice pica din rau in mai rau deoarece este intemnitat de bestie din cauza faptului ca a rupt un trandafir din gradina . Mai tarziu , calul lui Maurice se intoarce acasa si o conduce pe Belle la castelul unde Maurice e prizonier , iar acolo ea o roaga pe bestie sa-l elibereze si s-o tina pe ea captiva in locul sau . Bestia accepta targul si Belle devine prizoniera lui .

Filmul Beauty and the Beast (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »