" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Ben-Hur (2016) Filme online HD 720P

Ben-Hur (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Ben-Hur (2016) Filme online HD 720P incepe cu un nobil evreu , Judah Ben-Hur (Jack Huston) , impreuna cu fratele sau adoptat , Messala (Toby Kebbell) , se intelege extrordinar in ciuda faptului ca el este evreu iar celalalt roman . In timpul ce se intreceau in cursele de cai , Ben-Hur este ranit , iar Messala il duce in Ierusalim la familia lor . In ciuda ospitalitatii de care da dovada mama lui Ben-Hur , Naomi (Ayelet Zurer) si dragostea de care are parte de la sora sa Tirzah (Sofia Black D’Elia) , Messala nu se simte foarte bine in aceasta familia care l-au adoptat .

El se alatura armatei Romane si lupta in razboaiele Imperiului Roman in Germania . Si Ben-Hur dezvolta sentimente pentru familia de sclavi a lui Esther (Nazanin Boniadi) , chiar daca starea lui sociala nu ii da voie sa se aproprie de aceasta foarte mult . Tatal fetei , Simonides (Haluk Bilginer) , ia hotararea de a o marita pe fata cu un Roman , atunci  Ben-Hur ii spune tatalui fetei ca el o iubeste pe Esther si o vrea de sotie .

Trei ani mai tarziu , Messala se intoarce acasa ca ofiter si o multime de , decoratii pe care le-a capatat in razboi . Reintoarcerea lui coincide cu o rebeliune in crestere a Zelotilor , care se opun naturii opresive a Romei . Ben-Hur are grija de un tanar zelot pe nume Gestas (Moisés Arias) . Messala se intalneste cu fratele sau dupa ceva vreme iar acesta incearca sa il convinga pe Ben-Hur sa se alature armatei Imperiului Roman drept informator . In timpul unei mese cu familia lui Ben-Hur , Messala le spune acestora de faptul ca un nou guvernator roman pe nume Pontius Pilate (Pilou Asbæk) se va muta in Ierusalim si trebuie sa aibe grija sa nu se petreaca nimic rau , insa bunatatea fata de Gestas are sa-l coste extrem de scump pe Ben-Hur si familia lui .

Filmul Ben-Hur (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »