" />
miercuri , decembrie 2 2020
Home / Filme / Movie / Aventura / Black Gold – Aurul Negru (2011) Filme online HD

Black Gold – Aurul Negru (2011) Filme online HD

Loading...

La inceputul secolului 20 , Emirul Nesib (Antonio Banderas) , Sultanul de Hobeika si Sultanul Amar de Salmaah (Mark Strong) se afla intr-un razboi al granitelor asupra unui teren vast pe care-l numesc „Centura Galbena” . Atunci cand Nesib castiga razboiul , el il forteaza pe Amar sa accepte un armistitiu : Centura Galbena nu va apartine nimanui si va deveni un teritoriu independent aflat intre teritoriile lor , iar Nesib va lua fiii lui Amar , Saleh si Auda , drept ostatici .

Amar accepta cu ceva trageri de inima , stiind ca ostaticii reprezinta o garantie sacra ce il obliga si pe Nesib sa isi tina cuvantul . Ambii jura in fata lui Dumnezeu ca vor respecta acest legamant . Nesib ii promite lui Amar ca ii va casatori pe cei doi baieti ai sai cu cele doua fiice ale sale , Tariq si Leyla . Saleh , baiatul cel mare al lui Amar , este un tip libertin in timp ce Auda este un carturar dedicat .

Leyla si Auda devin buni prieteni insa sunt despartiti la adolescenta . Zece ani mai tarziu , Auda (Tahar Rahim) este tot pasionat de carti in timp ce Saleh (Akin Gazi) tanjeste sa se intoarca acasa si sa fie alaturi de tatal sau . Sam Thurkettle (Corey Johnson) , un geolog care lucreaza pentru compania „Texan Oil” , inspecteaza Centura Galbena si este convins de faptul ca acolo se afla o cantitate impresionanta de petrol . El ii spune lui Nesib ca aceasta descoperire il poate transforma intr-un om mai bogat decat insusi Regele Angliei , iar Nesib este foarte incantat de aceasta perspectiva deoarece poporul sau sufera de saracie si foamete si o epidemie de holera . Echipa CinemaSfera va recomanda si Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si fabrica de ciocolata (2005) Filme online !

Filmul Black Gold – Aurul Negru (2011) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »