" />
sâmbătă , septembrie 26 2020
Home / Filme / Movie / Comedie / Brij Mohan Amar Rahe 2017 film online subtitrat

Brij Mohan Amar Rahe 2017 film online subtitrat

Loading...

Brij Mohan, proprietarul unui magazin de şosete din Delhi, încearcă disperat să îşi schimbe viaţa. El s-a săturat de soţia sa agasantă şi de datoriile care se tot adună. Pentru a scăpa din această viaţă nesatisfăcătoare, el îşi schimbă înfăţişarea şi adoptă identitatea de Amar Sethi, numai că ajunge să comită o crimă şi apoi fuge împreună cu noua sa tânără iubită în speranţa că vor avea parte de un nou început. În schimb, norocul nu îi surâde deloc şi ajunge să se prindă într-o plasă urâtă.

Având acum noua identitate, el se rade în cap şi renunţă la barbă, ascunzându-se apoi într-un mic hotel cu iubita lui având banii de la un bărbat cu care a avut o altercaţie şi de la care a furat o sumă importantă. Brij şi-a înscenat propria moarte pentru a putea să o ia de la zero cu noua identitate, iar poliţia află despre dispariţia lui prin intermediul unei femei pe nume Sweety.

Inspectorul Beniwal este atras către Sweety şi aceasta îl foloseşte ca pe o momeală. Simi, iubita lui Brij, se satură destul de repede de traiul cu acesta deoarece e mai tot timpul încuiată în casă şi Brij nu prea îi satisface nicio nevoie. Ea găseşte banii pe care i-a ascuns Brij şi încearcă să-i fure şi să fugă, numai că el o prinde şi o ucide accidental. Beniwal descoperă cadavrul despre care Brij ar fi dorit să se creadă că este al lui şi descoperă anumite neconcordanţe.

Filmul Brij Mohan Amar Rahe 2017 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »