" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Capricorn One – Misiunea capricorn unu (1977) Filme online

Capricorn One – Misiunea capricorn unu (1977) Filme online

Loading...

Capricorn One – prima misiune pe Marte – este pe cale sa fie lansata . Dezorientatul echipaj format din Brubaker (James Brolin) , Willis (Sam Waterston) si Walker (O. J. Simpson) este indepartat de pe Capricorn One si dus la o baza abandonata in desert . Lansarea incepe conform planului , insa publicul nu stie faptul ca nava spatiala este goala . La baza , astronautii sunt informati de catre un oficial al NASA , Kelloway (Hal Holbrook) , ca sistemul de sustinere a vietii era defect si astronautii ar fi fost ucisi la lansare .

Pentru ca misiunea sa nu fie considerata un esec , ei trebuie sa falsifice acum imagini video pentru televiziune care sa-i prezinte pe acestia in timpul zborului spre Marte si inapoi . La inceput ei nu vor sa participe la aceasta contrafacere , insa Kelloway le ameninta familiile daca nu vor coopera . Astronautii raman intr-un fel de captivitate pe timpul zborului si sunt filmati „aselenizand” pe Marte intr-un studio creat in cadrul bazei .

Conspiratia este cunoscuta doar de cativa oficiali de rang inalt , insa tehnicianul Elliot Whitter (Robert Walden) observa anumite neconcordate intre timpul la care cei de pe Terra primesc semnalul TV si locatia propriu zisa a navetei spatiale . Whitter raporteaza observatiile sale supervizorilor , inclusiv lui Kelloway , insa i se spune ca e doar o mica eroare nesemnificativa . El dispare in mod misterios inainte sa-si poata impartasi ingrijorarile si cu prietenul sau jurnalist , Robert Caulfield (Elliott Gould) . Caulfield insa descopera ca toate dovezile cum ca prietenul sau ar fi existat sunt sterse si incepe sa ancheteze mult mai in detaliu aceasta misiune pe Marte , timp in care propria sa viata este pusa in pericol de cei care nu vor ca adevarul sa iasa la lumina . Echipa CinemaSfera va mai recomanda si Halloween (2007) Filme online subtitrate !

Filmul Capricorn One – Misiunea capricorn unu (1977) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »