" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Cargo 200 – Gruz 200 (2007) Filme online HD 720P

Cargo 200 – Gruz 200 (2007) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Cargo 200 – Gruz 200 (2007) Filme online HD 720P incepe cu Artemy (Leonid Gromov) , care este profesor de Ateism Stintific la Universitatea de Stat Leningrad , acesta isi viziteaza fratele care se afla intr-un orasel micut . Ajuns acolo se intalneste cu Valery (Leonid Bichevin) , un adolescent care are o relatie cu nepoata sa si a venit sa o ia de acasa . Intorcandu-se de la Leninsk catre Leningrad , masina lui Artemy se strica si el se duce la o ferma izolata pentru a cere ajutor . Artemy ajunge acolo si discuta cu proprietarul fermei , Alexey (Aleksei Serebryakov) .

Dupa cateva sticle de vin cei doi incep sa vorbeasca despre credinta in Dumnezeu si izbavirea pacatelor , profesorul isi apara punctul sau de vedere de ateu . Artemy face cunostinta mai tarziu cu sotia lui Alexey , Antonina (Natalya Akimova) , dar si pe Sunka (Mikhail Skryabin) , o muncitoare din Vietnam care a venit sa lucreze pentru ei la ferma si care pare sa fie oarecum sclava personala a lui Alexey . Artemy se intoarece la fratele sau dupa ce oamenii de la ferma i-au reparat masina sustinand ca a baut cam peste limita .

Deoarece nepoata lui Artemy nu poate merge cu el la petrecere din cauza studiilor , Valery se duce de unul singur si acolo el se intalneste cu o alta fata pe nume Angelika (Agniya Kuznetsova) , fiica unui oficial din Partidul Comunist . Dupa petrecere , Valery se duce impreuna cu Angelika la niste oameni care faceau alcool de contrabanda , dovedindu-se a fi aceeasi ferma la care fusese Artemy mai devreme . Valery ii spune fetei sa ramana in masina pana se duce el sa cumpere alcool , insa in timp ce asteapta ea observa ca este urmarita de la distanta de un barbat ciudat si se sperie , oare ce se va intampla mai departe ?

Filmul Cargo 200 – Gruz 200 (2007) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »