" />
vineri , octombrie 30 2020
Home / Filme / Movie / Istoric / Chappaquiddick (2017) film online subtitrat

Chappaquiddick (2017) film online subtitrat

Loading...

În iulie anul 1969, senatorul american din Massachusetts Ted Kennedy (Jason Clarke) oferă un interviu unde este întrebat despre faptul că a stat mulţi ani în umbra fraţilor săi mai celebri, John şi Robert. După interviu, el îşi sună vărul, Joe Gargan (Ed Helms), pentru a se ocupa de rezervarea unor camere de hotel pentru nişte membri de personal ai fratelui său Robert. Ted se deplasează pe Insula Chappaquiddick unde are o întâlnire cu Joe şi procurorul general din Massachusetts, Paul Markham (Jim Gaffigan).

După o petrecere la care a participat, Ted pleacă însoţit de o femeie pe nume Mary Jo Kopechne (Kate Mara). Ei fac un popas scurt, iar când pornesc din nou la drum cei doi se întâlnesc cu un echipaj de poliţie din Edgartown. Ted conduce mai departe însă când ajunge pe podul Dike el se prăbuşeşte cu maşina în lacul de dedesubt. Ted reuşeşte să scape cu bine din maşina răsturnată şi o strigă pe Mary Jo.

Neprimind niciun răspuns înapoi, el fuge de la faţa locului şi se îndreaptă pe jos înapoi la casa de pe plajă unde s-a desfăşurat petrecerea cu pricina. El povesteşte tot ce s-a petrecut lui Gargan şi Markham, iar aceştia se duc amândoi la podul Dike, însă nu reuşesc să facă nimic pentru a o salva pe Mary. Gargan şi Markham iau apoi o barcă şi se duc împreună cu Ted la Edgartown, insistând asupra faptului că ar trebui să se preda poliţiei de bună voie. În schimb, el se întoarce la camera de hotel pentru a-şi petrece noaptea, iar dimineaţa maşina este găsită de un bărbat care sună la poliţie.

Filmul Chappaquiddick (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »