" />
luni , septembrie 20 2021
Home / Filme / Movie / Aventura / Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si fabrica de ciocolata (2005) Filme online

Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si fabrica de ciocolata (2005) Filme online

Loading...

Charlie Bucket (Freddie Highmore) este un copil bland si iubitor ce locuieste in saracie alaturi de parintii sai (Noah Taylor si Helena Bonham Carter) si cei patru bunici bolnavi . Cu totii se bazeaza pe tatal lui pentru sustinere financiara , fiind angajat la o fabrica de pasta de dinti responsabila cu punerea capacelor la tuburi . Cu toate acestea , domnul Bucket isi pierde curand locul de munca deoarece fabrica ii inlocuieste pozitia cu o masinarie care pune tuburile automat .

Mai jos pe strada se afla fabrica de ciocolata a lui Willy Wonka (Johnny Depp) care s-a redeschis dupa  ce a fost victima unui spionaj industrial ce i-a paralizat activitatea . Bunicul lui Charlie , Joe (David Kelly) a lucrat pentru Wonka inainte de inchidere . Wonka anunta un concurs in care copiii care gasesc „Biletele de Aur” ascunse in cinci batoane cu ciocolata vor primi un tur al fabricii si vor primi ciocolata pe viata . De asemenea , ei au sansa castigarii unui mare premiu misterios .

Patru bilete sunt gasite imediat de catre niste copii aflati in zone diferite si clase sociale la fel de diferite . Sansele lui Charlie sunt foarte mici de-a gasi ultimul bilet deoarece el nu prea are bani pentru a-si cumpara batoane de ciocolata la fel de des precum altii , insa chiar si asa el reuseste sa gaseasca ultimul tichet de aur , iar bunicul sau este in culmea fericirii , oferindu-se sa il insoteasca la turul fabricii . Charlie , insa , ii explica bunicului sau ca i s-a oferit o suma mare de bani in schimbul tichetului si este tentat sa-l vanda . Echipa noastra va recomanda si Murder on the Orient Express – Crima din Orient Express (2017) Filme online !

Filmul Charlie and the Chocolate Factory – Charlie si fabrica de ciocolata (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »