" />
vineri , octombrie 30 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Chittagong (2012) film online subtitrat în Română

Chittagong (2012) film online subtitrat în Română

Loading...
Chittagong (2012) film online subtitrat în Română

Jhunku este un tânăr în vârstă de 23 de ani care este urmărit de poliţia Bengaleză. El se ascunde într-un bunker împreună cu prietenul său din copilărie, Aparna. În timp ce stă ascuns, el începe să se gândească la trecutul său şi să reflecteze la visele şi speranţele pe care le-a avut. Evenimentele filmului trec apoi în urmă cu zece ani atunci când, Surya Sen şi adepţii săi protestau ca urmare a morţii revoluţionarului Jatin Das. Lui Jhunku i se interzice din partea tatălui său avocat să se alăture deoarece acesta vrea ca fiul său să studieze în Anglia. În afară că se teme de tatăl său, Jhunku este legat şi de sentimentele de admiraţie şi respect pe care le are faţă de magistratul Wilkinson Barry John şi soţia acestuia, care arată o mare apreciere şi respect reciproc faţă de el.

Jhunku, datorită încrederii pe care o are în Wiklinson, care şi el personal este împotriva torturării revoluţionarilor, are o mare încredere în sistemul de justiţie britanic şi crede că dacă va studia în Anglia va putea să îşi elibereze propria ţară datorită cunostinţelor căpătate. Acest lucru provoacă discuţii şi certuri printre prietenii lui, mai ales cu Aparna. Wilkinson este total opus faţă de inspectorul de poliţie Major Johnson, care îi sfidează ordinele şi arestează protestatarii, torturându-l pe liderul revoluţionarilor, Masterda. Drept răzbunare, câţiva studenţi provoacă căderea de pe motocicletă a unui alt ofiţer major britanic şi Johnson, cu ajutor indirect din partea lui Jhunku, află cine a fost implicat în incident şi îl împuşcă, lucru care-l transformă pe Jhunku într-un proscris în propria comunitate. Urmăreşte online filmul Chittagong (2012), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Filmul Chittagong (2012) film online subtitrat în Română Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »