" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Citizen Kane – Cetateanul Kane (1941) Filme online subtitrate

Citizen Kane – Cetateanul Kane (1941) Filme online subtitrate

Loading...

Intr-o vila din Xanadu , batranul Charles Foster Kane se afla pe patul de moarte . Tinand in brate un glob de zapada , el spune ca ultim cuvant „Rosebud” si moare , iar globul cade pe podea si se farama . Kane a fost un patron de ziar extrem de bogat si moartea lui devine un subiect de senzatie in lumea intreaga , iar producatorul necrologului sau il pune pe reporterul Jerry Thompson sa descopere ce a vrut sa spuna Kane prin cuvantul „Rosebud” – care este semnificatia sa .

Thompson isi incepe investigatia luand interviuri prietenilor si asociatilor lui Kane in tentativa de-a afla daca acestia au vreo idee despre semificatia cuvantului respectiv . El o abordeaza apoi pe cea de-a doua nevasta a lui Kane , Susan Alexander Kane , acum ajunsa alcoolica si avand propriul sau club de noapte , dar aceasta refuza sa stea de vorba cu el . Thompson merge apoi in arhiva personala a raposatului bancher Walter Parks Thatcher .

Datorita memoriilor scrise ale lui Thatcher jurnalistul afla faptul ca cetateanul Kane a copilarit in saracia din Colorado . In anul 1871 , dupa ce se descopera o mina de aur pe proprietatea lor , mama lui Kane , Mary Kane , il trimite pe Charles sa locuiasca alaturi de Thatcher pentru a primi o educatie cum se cuvine . In timp ce Thatcher si parintii lui Charles pun la punct detaliile , tanarul Kane protesteaza la decizia parintilor sai . Multi ani mai tarziu , dupa ce preia controlul total asupra banilor lasati de parinti , Kane intra in industria media si se aventureaza intr-o cariera de „jurnalism galben” – tabloidele pe care le cunoastem in ziua de azi . Echipa noastra va recomanda si Monster House – Casa e un Monstru (2006) Filme online HD !

Filmul Citizen Kane – Cetateanul Kane (1941) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »