" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Animatie / Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online subtitrate HD

Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online subtitrate HD

Loading...

Filmul Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online subtitrate HD incepe cu capul familiei Imelda Rivera a fost sotia unui muzician . Sotul ei a parasit-o pe ea si pe fiica lor pentru a urmari o cariera in muzica . Din acest motiv , ea a interzis muzica in familie si s-a indreptat spre crearea de pantofi , care intre timp a devenit o afacere de familie . Stra-stranepotul ei , pustiul in varsta de 12 ani pe nume Miguel , locuieste acum cu Coco si familia lor intr-un mic sat din Mexic . El viseaza in secret sa ajunga un muzican de renume precum idolul sau Ernesto de la Cruz .

Intr-o zi , Miguel deterioreaza fara sa vrea o fotografie de-a Imeldei si apoi observa o alta cu sotul acesteia tinand in mana faimoasa chitara a lui Ernesto . Mai tarziu , cand Miguel incearca sa intre la un concurs de talente , bunica lui Elena ii distruge chitara . Concluzionand ca el este stra-stranepotul lui Ernesto , Miguel intra in cavoul acestuia si ii fura chitara pentru a o folosi in concursul de talente .

In momentul in care incepe sa cante la chitara , el devine invizibil pentru toti cei din sat , dar poate sa vada si sa fie vazut de cainele sau Dante si de scheletele rudelor sale decedate de mult care vin din Taramul Mortilor pentru sarbatoarea cu ocazia careia se tine si concursul de talente . El este luat de acestia pentru a i se arata anumite lucruri , insa trebuie sa se intoarca in Taramul celor Vii inainte de rasarit , altfel va ramane acolo pe vecie , devenind unul dintre ei . Pentru a se putea intoarce , el trebuie sa primeasca o binecuvantare din partea familiei sale menita sa rupa blestemul plasat asupra lui de furtul chitarei lui Ernesto . Pe langa Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online subtitrate HD echipa CinemaSfera va recomanda si Thelma (2017) Filme online subtitrate in romana !

Filmul Coco – Secretul lui Coco (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »