" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Courage Under Fire – Curaj in linia intai (1996) Filme online

Courage Under Fire – Curaj in linia intai (1996) Filme online

Loading...

In timp ce se afla la datorie in Razboiul din Golf , Gulf War , Locotenent Colonelul Serling (Denzel Washington) distruge in mod accidental unul dintre tancurile sale intr-o batalie nocturna confuza si isi ucide prietenul , Capitanul Boylar . Armata Americana musamalizeaza cazul si il transfera pe Serling la munca de birou . Mai tarziu , el este pus sa analizeze daca este potrivit pentru Capitanul Karen Emma Walden (Meg Ryan) sa primeasca (postum) Medalia de Onoare .

Aceasta a fost implicata intr-o operatiune de amploare ce s-a sfarsit foarte rau atat pentru ea cat si pentru echipa ei , iar Serling observa anumite inconsistente intre marturiile celor din echipa lui Walden . Specialistul Andrew Ilario (MattDamon) , medicul , o lauda din toate fortele pe Walden . Cu toate acestea , Sergentul John Monfriez (Lou Diamond Phillips) sustine faptul ca Walden a fost o lasa care si-a condus echipa in lupta si a improvizat prea mult , punandu-si toti oamenii in pericol .

Sergentul Altameyer , care se afla pe patul de moarte intr-un spital , se plange despre un foc . Ofiterul One Rady , co-pilotul elicopterului , a fost ranit mai devreme si lasat inconstient pe toata durata operatiunii . Mai mult decat atat , echipajul de pe elicopter sustine faptul ca ar fi auzit niste focuri de arma provenite dintr-un M16 , insa atat Ilario cat si Monfriez neaga aceasta informatie . Aflat sub presiune din partea Casei Albe si a comandantului sau , Generalul de Brigadă Hershberg (Michael Moriarty) , sa rezolve cazul mai repede , Serling ofera niste informatii despre subiect unui jurnalist pentru a impiedica o posibila musamalizare . Echipa noastra va recomanda si Boogeyman – Omul Negru (2005) Filme online subtitrate !

Filmul Courage Under Fire – Curaj in linia intai (1996) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »