" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Horror / Creep 2 – Metroul mortii 2 (2017) Filme online HD

Creep 2 – Metroul mortii 2 (2017) Filme online HD

Loading...

Dave (Karan Sonia) primeste acasa un pachet si cand il deschide gaseste in interior o masca si un DVD cu titlul „priveste-ma” . Dupa ce incepe sa urmareasca filmarea , unde sunt imagini tulburatoare cu interiorul propriei sale case , Josef (Mark Duplass) , care acum si-a luat identitatea de Aaron , ii bate la usa . Dave il intampina ca pe un prieten , nestiind ca Aaron este cel care i-a trimis pachetul , si ii ofera acestuia o bere , iar apoi discuta despre filmarea tulburatoare .

Aaron ii marturiseste apoi faptul ca pune un pret foarte mare pe prietenia lor , insa el este cel care a filmat si i-a trimis acel pachet cu intentia de a-i vedea reactia . Dave devine tot mai speriat , iar Aaron recunoaste faptul ca este un criminal in serie . Cand Dave se ridica pentru a pleca de la masa , Aaron il ucide cu un cutit . Sara (Desiree Akhavan) este o studenta de liceu care lucreaza pe post de cameraman pentru a face rost de bani si in acelasi timp se ocupa de un proiect personal : un serial numit „Intalniri” .

Frustrata de traficul scazut pe care il primeste , ea planuieste sa incheie serialul cu un final de rasunet . Cautand o ultima persoana pe care s-o intervieveze , ea gaseste o cerere de prietenie din partea lui Aaron care se ofera sa plateasca suma de 1000 de dolari unui cameraman dornic sa-i documenteze o zi din viata . Dupa un schimb straniu de mesaje text intre cei doi , Aaron o invita sa se intalneasca . Dupa ce ajunge la el acasa , Aaron ii marturiseste fetei aproape imediat faptul ca este un criminal in serie si vrea ca ea sa-i faca un scurt documentar despre viata sa si crimele in majoritate necuoscute . In plus fata de cei 1000 de dolari , ei ii ofera fetei 24 de ore protectie pentru a nu-i deveni urmatoare victima si o „fereastra vizuala catre sufletul sau” . Echipa noastra va recomanda si Duel – Duel pe autostrada (1971) Filme online subtitrate !

Filmul Creep 2 – Metroul mortii 2 (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »