" />
joi , aprilie 2 2020
Home / Filme / Movie / Actiune / Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigrul infrant, dragonul ascuns (2000) Filme online

Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigrul infrant, dragonul ascuns (2000) Filme online

Loading...

Evenimentele filmului Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigrul infrant, dragonul ascuns (2000) Filme online se desfasoara in timpul Dinastiei Qing in cel de-al 43-lea an de domnie al Imparatului Qianlong . Li Mu Bai (Chow Yun-fat) este un spadasin implinit , iar Yu Shu Lien (Michelle Yeoh) este o razboinica si garda de corp profesionista . Moartea celui mai bun prieten al lui Mu Bai si logodnicul lui Shu Lien , Meng Sizhao , complica sentimentele recriproce ale acestor personaje . Ei reiau legatura atunci cand Mu Bai , dupa ce a ales sa renunte la stilul de viata de razboinic , sa ofere sabia lui „Green Destiny” prietenului lor , Sir Te (Sihung Lung) , din Beijing .

Cu ceva timp in urma , maestrul lui Mu Bai a fost ucis de catre Jade Fox (Cheng Pei-pei) , o femeie care a dorit sa invete stilul Wudang . Shu Lien se intalneste si se cazeaza la Sir Te unde face , de asemenea , cunostinta cu Jen Yu care e fiica puternicului si bogatului Guvernator Yu ce urmeaza sa se casatoreasca in curand .

Intr-o seara , un hot mascat se furiseaza in resedinta lui Sir Te si fura sabia . Mu Bai si Shu Lien il urmaresc pe hot pana la resedinta Guvernatorului Yu si afla o conspiratie veche de mai multi ani . Mu Bai face cunostinta cu Inspectorul Tsai (Wang Deming) , un anchetator din provincie , si fiica acestuia , May (Li Li) , care a venit la Peking in cautarea lui Fox . Fox ii provoaca pe cei doi si pe servitorul lui Sir Te , Maestrul Bo (Gao Xi’an) , la o confruntare in acea noapte . Pe langa Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigrul infrant, dragonul ascuns (2000) Filme online echipa noastra va mai recomanda si Zorba Grecul – Zorba the Greek (1964) Filme online subtitrate !

Filmul Crouching Tiger, Hidden Dragon – Tigrul infrant, dragonul ascuns (2000) Filme online Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »