" />
sâmbătă , iunie 19 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Cut to the Chase (2017)

Cut to the Chase (2017)

Loading...

Filmul Cut to the Chase (2017) incepe cu Isobel Chase , iar poveste filmului spune ca acesta dispare iar , fratele ei , Max Chase , un fost puscarias , incearca sa dea de urma ei nu din iubire fata de sora sa din cauza unei datorii destul de mare pe care acesta si-a facut-o din cauza jocurilor de noroc .

In misiunea sa , Max are probleme cu omul John , seful crimei din Shreveport , Louisiana , caruia Max ii datora 3.000 de dolari , datorie pentru care acesta va fi urmarit tot timpul de oamenii lui John . Max isi ia rolul de , detectiv particular pentru a da de urma surorii sale mai mici asa ca acesta ia legatura cu toti oamenii cu care aceasta a avut contact in ultima vreme , si il pot ajuta sa-i dea de urma , vie sau moarta .

Isobel Chase fiind asistenta locala a procurorului districtului , s-a ocupat de anchetarea Nolei Barns , cea care s-a hotarat sa-l denunte pe puternicul mafiot , John si care se afla sub protectia procurorului . Insa Max reuseste sa ajunga la ea si impreuna pun la cale un plan pentru descoperirea lui Isobel , sau a asasinilor ei , in caz ca aceasta a murit . Acum Max trebuie sa-si gaseasca sora , s-o ajute sa ajunga cu bine acasa , sau sa-i razbune moartea , daca aceasta a fost omorata . Oare isi va gasi Max sora sau va incerca in zadar ?

Filmul Cut to the Chase (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »