" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Cutthroat Island – Insula secretelor (1995) Filme online

Cutthroat Island – Insula secretelor (1995) Filme online

Loading...

In anul 1668 , in Jamaica , Morgan Adams isi cauta unchiul Dawg Brown care l-a rapit pe tatal ei , Black Harry . Acesta din urma detine una dintre acele piese dintr-o harta ce conduce spre o imensa comoara aflata pe izolata insula Cutthroat . Dawg are o alta piesa pe care a furat-o de pe cadavrul unui al treilea frate , Richard , in timp ce al patrulea frate , Mordechai , detine ultima piesa din harta . Harry refuza sa ii cedeze lui Dawg piesele sale si reuseste sa fuga cu ajutorul lui Morgan , dar nu inainte de-a fi ranit mortal .

Cu ultima suflare , Harry ii marturiseste fiicei sale locatia piesei din harta : pe scaplul sau ! Dupa ce isi scalpeaza tatal decedat pentru a lua piesa de harta , Morgan , acum capitan pe corabia de pirati a tatalui ei , numita Morning Star , porneste in cautarea comorii . Din pacate pentru ea , instructiunile par sa fie scrise in Latina , o limba pe care nimeni din echipaj nu o cunoaste .

Drept urmare , ei merg aproape de Port Royal pentru a gasi un traducator . Acolo , ei afla ca unul dintre sclavii scosi la licitatie , un escroc si hot pe nume William Shaw , vorbeste fluent limba latina . Dupa ce ameninta un barbat care continua sa liciteze mai mult decat ea , Morgan reuseste sa castige licitatia pentru William . Din pacate pentru ea , Morgan este recunoscuta intr-un poster cu oamenii cautati de oficialitati si este urmarita impreuna cu echipajul ei . Umilit , coruptul Guvernator Ainslee jura sa o gaseasca pe aceasta , fie pentru a o aresta fie pentru a deveni partener cu ea in schimbul impartirii profiturilor obtinute .

Filmul Cutthroat Island – Insula secretelor (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »