" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Dark Shadows – Umbre intunecate (2012) Filme online HD 720P

Dark Shadows – Umbre intunecate (2012) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Dark Shadows – Umbre intunecate (2012) Filme online HD 720P incepe in anul 1752 , Joshua interpretat de Ivan Kaye si Naomi Collins interpretata de Susanna Cappellaro , cu Barnabas interpretat de Johnny Depp , fiul cel mic al familiei , s-au mutat din Liverpool , Anglia , pentru a incepe o viata noua in America . Dar nici macar un ocean distanta nu a fost suficient pentru a scapa de blestemul misterios care le-a afectat familia .

Doua decenii s-au scurs si Barnabas (Johnny Depp) are lumea la picioare , sau cel putin orasul Collinsport , Maine . Detinator al imperiului Collinwood Manor , Barnabas este putred de bogat , puternic si un adevarat Playboy … asta pana cand comite greseala vietii sale si ii frange inima lui Angelique Bouchard (Eva Green) .

O vrajitoare , in fiecare sens al cuvantului inteles in sine , Angelique il condamna la o soarta mai rea decat moartea : il transforma intr-un vampir , iar apoi il ingroapa de viu . Doua secole mai tarziu , Barnabas este eliberat accidental din mormantul sau si iese intr-o lume foarte schimbata din anul 1972 . El se intoarce la Collinwood Manor si vede ca palatul sau a ajuns o ruina . Ramasitele disfunctionale ale familiei Collins au avut o soarta ceva mai buna .

Filmul Dark Shadows – Umbre intunecate (2012) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Server 5 :

Server 6 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »