" />
duminică , mai 9 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Dark Water – Apa intunecata (2005) Filme online HD 720P

Dark Water – Apa intunecata (2005) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Dark Water – Apa intunecata (2005) Filme online HD 720P incepe cu Dahlia (Jennifer Connelly) care se lupta cu sotul ei Kyle (Dougray Scott) pentru a obtine custodia fetei lor , Cecilia . Kyle vrea ca Cecilia sa locuiasca mai aproape de ea , aproape de Jersey , insa Dahlia vrea sa se mute in Roosevelt Island unde a gasit o scoala buna pentru fata si traiul este ceva mai ieftin deoarece acesta nu isi permite sa stea in Jersey . Dahlia si Cecilia se uita la un apartament dintr-un complex de pe Insula Roosevelt ce se afla la doar cateva strazi de scoala Ceciliei .

Cecilia se furiseaza pe acoperisul cladirii si gaseste un rucsac cu Hello Kitty in apropierea turnului de apa al cladirii ; managerul , Murray , le spune faptul ca nimeni nu a venit dupa el pana acu . La inceput , Ceciliei nu ii place noua locuinta , dar dintr-o data vrea sa stea acolo . Dahlia ii spune sa vina la ea dar aceasta refuza . La scurt timp dupa ce se muta in noul apartament , pe peretii dormitorului incep sa apara niste scurgeri cu un lichid negru .

Dahlia descopera ca apartamentul de deasupra a fost inundat si toate robinetele au scurgeri . Ea gaseste un portret de familie ce apartine fostilor locatari , familia Rimsky formata din doi soti si o fetita de varsta Ceciliei . Dahlia i se plange lui Murray despre aceste probleme , insa nu se iau masuri . Tavanul , peticit de administrator , incepe sa aiba scurgeri din nou . Dahlia este intimidata de adolescentii din cladire si vede apoi fata unei fete ce tipa intr-o masina de spalat . Profesoara Ceciliei este intrigata de prietena imaginara a acesteia , Natasha , cu care pare sa se certe si isi pierde controlul asupra mainii atunci cand picteaza .

Filmul Dark Water – Apa intunecata (2005) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »