" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Dazed and Confused (1993) Filme online HD 720P

Dazed and Confused (1993) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Dazed and Confused (1993) incepe pe la sfarsitul anumui scolar in 1976 , undeva in Austin , Texas , cei din ultimul an se pregatesc pentru sosirea bobocilor , iar Randall poreclit „Pink” Floyd (Jason London) , cel mai cunoscut jucator de fotbal din liceul respectiv , este pus sa semneze o promisiune cum ca nu va consuma droguri in vacanta de vara sau ca va face ceva care sa-i puna in pericol integritatea fizica si sa nu mai poata concura la capacitate maxima in campionatul de fotbal al liceelor .

Dupa terminarea cursurilor , bobocii sunt luati in colimator de veterani care ii trec prin etape grele de initiere . Mitch Kramer (Wiley Wiggins) scapa de acest chin , dar apoi este prins dupa un meci de baseball si i se face initierea . Fred O’Bannion (Ben Affleck) , un veteran care ia parte la initiere pentru al doilea an consecutiv deoarece nu a reusit sa absolve , ii place sa isi bata joc de Mitch . In alta parte , un trio de inteligenti format din Cynthia Dunn (Marissa Ribisi) , Tony Olson (Anthony Rapp) si Mike Newhouse (Adam Goldberg) , iau decizia impreuna sa participe la niste activitati de seara .

Pink si prietenul sau , David Wooderson (Matthew McConaughey) , un baiat de vre-o 20 de ani care inca mai tine legatura cu cei din liceu , il iau pe Mitch si se duc impreuna la Emporium , o sala de biliard frecventata de adolescenti . Pe masura ce timpul trece , ei se distreaza de minune , iar mai tarziu Mitch este prezentat lui Julie Simms (Catherine Avril Morris) , o fata de care se simte atras imediat . Dupa alte cateva iesiri impreuna cu prietenii , Mitch ajunge sa bea bere si sa consume marijuana pentru prima oara .

Filmul Dazed and Confused (1993) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »