" />
joi , octombrie 1 2020
Home / Filme / Movie / Animatie / Dead Space: Downfall 2008 (Moarte în spaţiu: Creatorul) film online subtitrat

Dead Space: Downfall 2008 (Moarte în spaţiu: Creatorul) film online subtitrat

Loading...

Un artefact extraterestru identificat ca un posibil „al doilea creator” este descoperit pe planeta Aegis VII. Biserica Unitologiei îşi foloseşte influenţa pentru a trimite nava minieră USG Ishimura pentru a recupera această relicva sfântă. În timp ce nava se apropie, el primesc rapoarte radio referitor la izbucnirea unui comportament violent printre colonişti. Marcatorul este adus la bord prin ordinul Căpitanului Benjamin Mathius (Jim Cummings). Liderul Securităţii Alissa Vincent (Nika Futterman) solicită să se investigheze colonia, însă Mathius crede că nu e nimic în neregulă.

Între timp, doi mineri de pe Aegis VII verifică un avanpost care a căzut sub tăcere. Un bărbat pe nume Farum dispare în timpul unei pene de curent, iar un altul, Colin Barrow (Bruce Boxleitner) îşi vede soţia, Jen (Lia Sargent), cum se sinucide. Ishimura restaurează legăturile cu colonia şi cei de acolo primesc dovezile masacrului. Căpitanul refuză să ceară ajutor prin radio deoarece ar fi adus în faţa curţii marţiale pentru că a intrat într-un sistem restricţionat.

El ordonă ca planeta să fie introdusă în carantină şi se întoarce cu Creatorul pe Pământ. Vincent şi colegii ei de la securitate, Ramirez (Hal Sparks), Hansen (Phil Morris), Dobbs (Bennett), Pendleton (Kevin Michael Richardson) şi Shen (Kelly Hu) sunt desemnaţi să se ocupe de arestarea şi introducerea în carantină a oamenilor de pe naveta spaţială, numai că aceştia nu găsesc nimic altceva decât nişte bălţi de sânge. Leggio se trezeşte şi descoperă creaturi extraterestre care provoacă mutaţii cadavrelor de la morgă care apoi îl ucid pe acesta.

Filmul Dead Space: Downfall 2008 (Moarte în spaţiu: Creatorul) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »