" />
Home / Filme / Movie / Actiune / Deadpool (2016) Filme online HD 720P

Deadpool (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Deadpool (2016) incepe cu Deadpool pe numele lui adevarat Wade Wilson interpretat de Ryan Reynolds , un foarte bun agent care printre memrii de teapa lui el era cel mai bun dar a renuntat la cariera de agent din cauza unor probleme personale pe care ni le prezinta bineinteles in film , Wade Wilson acum nu mai lucra ca agent special in fortele miliare ci ca un oarecare mercenar , dar un mercenar care stia ca face deoarece avea anumite abilitati si cunostiinte pe care multi incercau sa le aibe .

Ajax este un om de stiinta nu foarte prietenos si nici foarte corect cu legea , Ajax este interpretat de Ed Skrein , Ajax il tortureaza foarte rau pe Wade dar pe langa asta il si dezfigureaza lasandu-i niste incizii si semne foarte urate pe fata asa l-a transformat Ajax pe Wade in Deadpool . Ajax incercand sa faca un experiment pe Wade a facut tot posibilul dar acest experiment intr-un final sa lasat cu urme adanci pentru Wade .

Ajax bineinteles ca nu reuseste experimentul propriu-zis dar din fericire pentru Wade dupa esuarea experimentului l-a lasat pe Wade cu niste puteri de vindecare miraculoase iar pe langa asta o putere iesita din comun si sa nu uitam de simtul umorului care deja era mult mai dezvoltat . Cu toate acestea acum Wade zis si Deadpool vroia sa se razbune pe Ajax pentru ca aproape i-a distrus viata , asa ca incepe sa il caute cu niste prieteni apropriati pentru a se razbuna pentru durerea provocata de-a lungul experimentului si pentru ceea ce la facut .

Filmul Deadpool (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »