" />
duminică , octombrie 22 2017
Home / Filme / Movie / Drama / Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon (2016)

loading...

Filmul Deepwater Horizon (2016) Filme online HD 720P incepe in primavara anului 2010 , pe data de 20 aprilie , pe platforma petroliera Deepwater Horizon , pe platforma exista un numar foarte mare de muncitori care lucrau acolo zi de zi , intr-o zi foarte proasta pentru muncitorii platformei a avut loc o explozie foarte mare , in acea explozie foarte devastatoare si-au pierdut viata 11 muncitori iar pe langa asta alti 17 au fost foarte grav raniti .

Flacarile din timpul incidentului au reusit sa scufunde platforma de foraj marin , deversand circa 210 milioane de galoane in Golful Mexic , asta fiind o problema foarte mare . Barilii de petrol care au acoperit Golful au ajuns si in alte ape ale lumii , riscand sa aiba consecinte pe termen lung asupra mediului marin , al oamenilor si chiar a industriei dar pe langa asta a supravietuitoarelor care aveau cel mai mult de suferit din cauza asta .

Insa cei care lucrau pe platforma Deepater au dat dovada de un curaj iesit din comun si de o dorinta nestramutata de a supravietui in fata incidentului care urma sa devina cunoscut ca fiind cel mai mare dezastru provocat de om din istorie . Oare ce au reusit sa faca membrii echipajului care lucrau pe platforma pentru a reusi sa scape ?

loading...

Filmul Deepwater Horizon (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

loading...

Trailer :

loading...

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »
Inline
Inline