" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Despicable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3 (2017) Filme online

Despicable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3 (2017) Filme online

Loading...

Dupa evenimentele filmului trecut , Gru a devenit agent al Ligii Anti-Raufacatorilor (LAR) si este trimis impreuna cu partenera si sotia sa Lucy sa dejoace planurile lui Balthazar Bratt , un super raufacator care a fost un copil actor ce a interpretat un mic raufacator intr-un show TV de mare succes , insa acesta a fost anulat din cauza faptului ca eroul a crescut . Popularitatea sa l-a facut pe Bratt sa isi adopte persona din show si sa devina raufacator pe bune .

Gru reuseste sa il impiedice pe Bratt sa fure un diamant foarte valoros , dar nu poate sa-l si captureze . Drept rezultat al esecurilor repetate de-al prinde pe Bratt , Gru si Lucy sunt dati afara din LAR de catre noul director Valerie Da Vinci . Gru si Lucy isi informeaza copiii , Margo , Edith si Agnes , despre faptul ca au fost concediati , dar le asigura pe acestea ca isi vor gasi repede un alt loc de munca .

Majoritatea Minionilor lui Gru il parasesc pe acesta atunci cand el refuza sa se intoarca la viata de infractor in ciuda faptului ca a ramas fara loc de munca . Intr-o dimineata , familia este abordata de majordomul fratelui geaman de mult pierdut al lui Gru , Dru , care locuieste intr-o tara numita Freedonia si isi doreste foarte mult sa isi intalneasca fratele . Uluit de aceasta veste , Gru isi ia mama la intrebari si aceasta ii spune ca dupa ce a divortat de tatal lui Gru ei s-au inteles sa pastreze fiecare cate un copil si sa nu le spuna despre existenta celuilalt frate .

Filmul Despicable Me 3 – Sunt un mic ticalos 3 (2017) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »