" />
sâmbătă , septembrie 18 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Dial M for Murder – Cu C de la Crima (1954) Filme online

Dial M for Murder – Cu C de la Crima (1954) Filme online

Loading...

Tony Wendice (Ray Milland) , un jucator de tenis profesionist , este casatorit cu o persoana din inalta societate foarte bogata pe nume Margot (Grace Kelly) . Aceasta din urma are o aventura amoroasa cu un scriitor de carti pe nume Mark Halliday (Robert Cummings) . In momentul in care Tony se retrage din activitate ca urmare a plangerilor lui Margot ca are un program foarte aglomerat , el descopera aventura sotiei sale si hotaraste sa o ucida , atat ca razbunare cat si pentru a se asigura ca banii ei vor continua sa-i finanteze stilul de viata luxos .

Tony il invita la el in apartament pe vechiul sau amic de la University of Cambridge , Charles Alexander “C. A.” Swann (Anthony Dawson) , despre care stie ca este implicat in niste activitati dubioase si pe care l-a tot urmarit ca sa aiba cu ce il santaja s-o ucida pe Margot . Tony i-a iscenat lui Swann o tentativa de santaj a lui Margot si daca va refuza sa-l ajute s-o ucida atunci o sa duca acele presupuse dovezi la politie .

Cand Swann accepta , Tony ii prezinta acestuia planul sau : in seara urmatoare el se va duce cu Mark la o petrecere si o lasa pe Margot singura acasa , iar atunci Swann va trebui sa se strecoare in casa si sa se ascunda in spatele perdelei . La ora 11 fix Tony o va suna pe Margot de la petrecere si Swann trebuie s-o ucida atunci cand ea va merge sa raspunda la telefon , sa lase niste semne care sa sugereze un jaf si apoi sa fuga . Noi va mai recomandam si Thick as Thieves – Hoti de onoare (2009) Filme online !

Filmul Dial M for Murder – Cu C de la Crima (1954) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »