" />
miercuri , septembrie 22 2021
Home / Filme / Movie / Actiune / Dillinger (1973) Filme online subtitrate in romana HD

Dillinger (1973) Filme online subtitrate in romana HD

Loading...

Dillinger (1973) Filme online subtitrate in romana HD incepe in timpul Marii Recesiuni din anul 1933 , mai multi spargatori de banci si alti nelegiuiti au devenit eroi publici din cauza neincrederii oamenilor in institutiile financiare si in lege . Dupa masacrul din iunie , 1933 , petrecut in Kansas , atunci cand mai multi oameni ai legii au fost ucisi in plina zi , agentul FBI Melvin Purvis hotaraste sa ii vaneze personal pe barbatii pe care-i considera responsabili de aceste crime : Charles Arthur “Pretty Boy” Floyd , Lester “Baby Face” Nelson , George “Machine Gun” Kelly , “Handsome” Jack Klutas , Wilbur Underhill si John Dillinger .

In timpul unei intalniri cu un coleg de la FBI pe nume Samuel Cowley , Purvis isi face clar punctul de vedere cum ca ii vaneaza pe respectivii din motive de razbunare personala si ca daca va fi nevoie de acest lucru atunci o sa foloseasca anumite masuri la limita sau dincolo de limita legii . Dillinger este in punctul culminant al „carierei” sale de infractor , impreuna cu Homer Van Meter , Harry Pierpont , Charles Mackle si altii , fiind foarte laudaros cu privire la infractiunile sale .

El se intalneste la un bar cu Billy Frechette si imediat se indragosteste de ea , insa este neplacut suprins de faptul ca aceasta nu il recunoaste , asa ca il jefuieste pe proprietarul barului pentru a o impresiona . Ea ii devine amanta ulterior , acompaniindu-l in urmatoarele jafuri pe care urmeaza a le comite . In timpul unui jaf petrecut in East Chicago , gasca ii pierde pe Mackley si inca alti cativa membri , lucru care face ca intreaga gasca sa se rupa in bucati . In tot acest timp , Purvis ii urmareste unul cate unul pentru a-i ucide . Pe langa Dillinger (1973) Filme online subtitrate in romana HD echipa noastra va mai recomanda si Human (2015) Filme online subtitrate HD !

Filmul Dillinger (1973) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

2 comments

  1. Pingback: ALY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »