" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Biografie / Dog Day Afternoon – Dupa-amiaza de Caine (1975) Filme online

Dog Day Afternoon – Dupa-amiaza de Caine (1975) Filme online

Loading...

Filmul Dog Day Afternoon – Dupa-amiaza de Caine (1975) Filme online incepe in 22 august , 1972 , escorcul debutant Sonny Wortzik (Al Pacino) , prietenul sau Salvatore “Sal” Naturale (John Cazale) si Stevie (Gary Springer) incearca sa jefuiasca First Bank Brooklyn Savings . Planul lor ia o turnura neplacuta aproape imediat atunci cand Stevie isi pierde cumpatul la putin timp dupa ce Sal isi scoate arme si Sonny este nevoit sa il lase sa plece . In seif , Sonny descopera ca el si Sal au venit la doar o zi dupa ce se efectuase deja ridicarea banilor si nu mai exista decat 1.100 de dolari cash .

Pentru a compensa , Sonny ia mai multe bonuri de calatorii . El incearca sa previna ca respectivele bonuri sa fie urmarite prin arderea registrului bancii , dar fumul produs alerteaza oamenii din afara cladirii ca se petrece ceva dubios in banca . In decurs de cateva minute , intreaga cladire este inconjurata de politie . Nesiguri referitor la ce vor face in continuare , cei doi hoti se baricadeaza in banca si ia functionarii ostatici .

Sergentul Eugene Moretti (Charles Durning) suna pentru a-l informa pe Sonny ca politia se afla la fata locului , iar acesta il avertizeaza pe Moretti ca el si Sal au ostatici si ca or sa-i omoare pe toti daca va incerca cineva sa intre in banca . Sal ii spune lui Sonny ca el este pregatit sa omoare ostaticii daca va fi necesar . Moretti incearca sa negocieze eliberarea ostaticilor in timp ce Agentul FBI Sheldon (James Broderick) ii monitorizeaza actiunile . Howard Calvin (John Marriott) , paznicul , are un atac de astm si Sonny il elibereaza atunci cand Moretti cere un ostatic in semn de buna credinta . Pe langa Dog Day Afternoon – Dupa-amiaza de Caine (1975) Filme online echipa noastra va mai recomanda si Baraka (1992) Filme online subtitrate HD !

Filmul Dog Day Afternoon – Dupa-amiaza de Caine (1975) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »