" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme / Movie / Crima / Dolores Claiborne (1995) Film online subtitrat HD

Dolores Claiborne (1995) Film online subtitrat HD

Loading...

Filmul Dolores Claiborne (1995) Film online subtitrat HD incepe cu Dolores Claiborne (Kathy Bates) aceasta lucreaza ca servitoare in Little Tall Island din Maine . Dolores are mult de furca in ingrijirea angajtoarei sale paralizata pe nume Vera Donovan (Judy Parfitt) . Dolores scormoneste prin bucatarie si este apoi prinsa de un postas cand pare sa stea deasupra femeii in incercarea de-a o ucide . Vera moare , iar politia deschide o ancheta pentru moarte suspecta , posibil crima . Fiica lui Dolores , Selena St. George (Jennifer Jason Leigh) , o jurnalista de succes din New York , se lupta cu depresia si abuzul de substante .

Ea incearca sa isi apere mama si se duce in orasul in care lucreaza aceasta , chiar daca si ea are anumite dubii cu privire la nevinovatia mamei sale . Dolores insista ca nu si-a ucis angajatoarea , insa nici nu ii pare prea rau de disparitia acesteia . De asemenea , tot orasul este convins de faptul ca si-ar fi ucis chiar si propriul sot , Joe St. George (David Strathairn) , in urma cu aproape 20 de ani .

Cativa dintre locuitori o hartuiesc pe strada si trec prin fata casei lor unde o apostrofeaza din drum . Detectivul John Mackey (Christopher Plummer) , care s-a ocupat si de cazul mortii sotului ei , este mai hotarat ca niciodata sa adune suficiente probe pentru a fi acuzata si condamnata la puscarie pe viata . Chiar si Selena crede ca Dolores l-a ucis pe tatal ei si nu i-a mai vorbit de mai bine de zece ani . Joe era un consumator de alcool abuziv , iar intr-o noapte Dolores l-a amenintat ca daca o mai bate o sa-l ucida . Selena , avand doar 13 ani la acea vreme , nu avea habar despre faptul ca mama ei este abuzata . Pe langa Dolores Claiborne (1995) Film online subtitrat HD care este un film de crima si drama echipa CinemaSfera va mai recomanda si Wolves – Lupii (2014) Film online subtitrat HD !

Filmul Dolores Claiborne (1995) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. un super film ! 😀

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »