" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Don’t Say a Word (2001) Filme online HD 720P

Don’t Say a Word (2001) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Don’t Say a Word (2001) Filme online HD 720P incepe in anul 1991 , un grup de hoti fura o nestemata rara in valoare de 10 milioane de dolari , dar , intre timp , unul dintre hoti il tradeaza pe lider , Patrick Koster (Sean Bean) , dupa care ia piatra si fuge . Zece ani mai tarziu , un psihiatru pentru copii pe nume Dr. Nathan R. Conrad (Michael Douglas) este invitat de catre prietenul si fostul coleg Dr. Louis Sachs (Oliver Platt) sa examineze o tanara cu probleme pe nume Elizabeth Burrows (Brittany Murphy) .

Fiind eliberat din puscarie pe patru noiembrie , Patrick si ceilalti membrii ai grupului de hoti dau buzna intr-un apartament de langa cel al lui Nathan unde locuieste alaturi de sotia sa Angie (Famke Janssen) si fiica lor Jessie (Skye McCole Bartusiak) . In seara respectiva , Patrick ii rapeste fiica psihiatrului si il obliga pe acesta sa-l ajute sa obtina un numar format din sase cifre aflat in memoria lui Elizabeth . Cand Nathan o viziteaza pe Elizabeth , aceasta il priveste cu reticenta , dar apoi Nathan ii castiga increderea , mai ales cand ii spune ca fiica sa a fost rapita .

Dr. Sachs recunoaste fata de Nathan ca si iubita lui a fost rapita de indivizii respectivi pentru acelasi motiv , insa el nu a reusit sa obtina acel numar de la Elizabeth . Sachs este vizitat apoi de catre Detectivul Sandra Cassidy (Jennifer Esposito) care-l informeaza ca iubita lui a fost gasita moarta . Intre timp , Aggie aude vocea lui Jessie si realizeaza ca rapitorii sunt intr-un apartament din apropiere . Din acest motiv , rapitorii trimit un asasin sa o ucida pe Aggie .

Filmul Don’t Say a Word (2001) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »