" />
duminică , septembrie 19 2021
Home / Filme de colectie / Dracula (1992) Filme online subtitrate in romana

Dracula (1992) Filme online subtitrate in romana

Loading...

Filmul Dracula (1992) Filme online subtitrate in romana incepe cu nimeni-altul decat Dracula , periculos si charismatic , este un personaj care bantuie de mai bine de un secol peisajul literar si dramatic . Povestea profund erotica , scrisa initial de Bram Stocker si publicata in 1897 , a fost unul dintre cele mai rezistente romane ale epocii victoriene . De asemenea , este o poveste de dragoste atat de tulburatoare si cu rezonante atat de adanci , incat a fost apreciata ca una dintre cele mai mari povesti epice ale tuturor timpurilor .

Pelicula urmareste evolutia chinuita a acestui print din Transilvania , cumplit de seducator , care se muta din estul Europei in Londra sfarsitului de secol al IXX-lea . Dupa veacuri intregi petrecute in singuratatea castelului sau in ruine , atractia sa fata de omenire a devenit indrazneata si plina de dorinta . Atingand forma umana , dupa ce si-a pierdut-o pe a sa , povestea lui vorbeste despre damnare si izbavire , despre groaza si pasiune romantica , despre renuntare si sacrificiu .

“Marturisindu-si fascinatia pentru povestile de groaza , Coppola a pornit sa turneze Dracula pentru a arata ca in spatele mitului vampirului se ascund sentimente etern umane.” – Dana Duma – 1993 (Noul Cinema) . Pe langa Dracula (1992) Filme online subtitrate in romana echipa CinemaSfera va mai recomanda si Creed (2015) Filme online subtitrate HD !

Filmul Dracula (1992) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »