" />
duminică , iunie 20 2021
Home / Filme / Movie / Comedie / Duplicity – Duplicitate (2009) Filme online HD 720P

Duplicity – Duplicitate (2009) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Duplicity – Duplicitate (2009) Filme online HD 720P incepe cu Ray Koval (Clive Owen) , care este agent MI6 , se intalneste cu Claire Stenwick (Julia Roberts) , agent CIA , la o petrecere in Dubai . El nu stie ce este femeia si o seduce dupa care Claire il drogheaza si ii fura niste documente secrete . Trei ani mai tarziu , la Roma , cei doi se intalnesc dupa cele intamplate dupa care petrec cateva zile la un hotel din zona . Ei vor sa demisioneze si sa lucreze in sectorul privat .

Acum cei doi au un plan , sa se foloseasca de secretele pe care le stiu pentru a se imbogati . Dupa ce exploreaza mai multe zone de interes , ei tot nu stiu spre ce sa se indrepte , dar stiu sigur ca vor actiona atunci cand va aparea oportunitatea potrivita . Claire accepta un loc de munca la agentia de contra-informatii Burkett & Randle . Dupa mai bine de un an , Ray se angajeaza la compania de informatii Equikrom , unde va fi conducator , iar Claire unul dintre agentii lui .

Constienti ca noul angajator al lui Ray o sa-i spioneze ca sa le evalueze loialitatea , el si Claire pun la cale un plan de-a pretinde ca se intalnesc in New York pentru prima data dupa momentul din Dubai , repetand in mare parte dialogul pe care l-au purtat la Roma . Ei nu stiu faptul ca si angajatorii lui Claire o spioneaza si le aud repetitiile , ceea ce le da peste cap tot planul . CEO-ul de la Burkett & Randle , Howard Tully (Tom Wilkinson) , hotaraste s-o pastreze pe Claire chiar daca este o cartita , si incearca s-o manipuleze impotriva rivalilor de la Equikrom .

Filmul Duplicity – Duplicitate (2009) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »