" />
duminică , aprilie 11 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Equity – Valoarea corecta (2016) Filme online HD 720P

Equity – Valoarea corecta (2016) Filme online HD 720P

Loading...

Filmul Equity – Valoarea corecta (2016) Filme online HD 720P incepe cu Naomi Bishop (Anna Gunn) aceasta este o femeie ce lucreaza la o mare banca ce se ocupa cu IPO-uri . Atunci cand cel mai recent proiect al sau nu este luat in serios , aceasta sufera niste regrese profesionale , inclusiv pierderea increderii din partea clientilor sai pe care-i reprezinta si ai caror bani ii investeste . Pentru a isi recapata increderea si reputatia , ea ajunge sa fie angajata pentru a se ocupa de IPO-ul companiei Cachet , o companie cu o platforma sociala .

Naomi da peste Samantha Ryan , (Alysia Reiner) , o fosta colega de facultate care acum este procuroare . Fara ca Naomi sa aiba habar despre asta , Samantha incearca sa il ancheteze pe iubitul acesteia , cu care nu are o relatie foarte buna , Michael Connor (James Purefoy) , un broker pe care Samantha il suspecteaza ca s-ar ocupa cu tranzactii ilegale bazandu-se pe informatii obtinute din interiorul companiilor . Michael incearca sa obtina informatii cu privire la compania Cachet din partea lui Naomi , insa nu reuseste .

In timp ce face niste cercetari cu privire la companie , Naomi afla de la Maren , unul dintre cei care se ocupa de codarea platformei , ca aceasta platforma este usor de spart de catre un hacker priceput . In ciuda faptului ca are sentimentul ca se petrec unele lucruri ciudate , cifrele sale ii ies bine si ea continua sa vanda actiunile companiei catre investitori . Michael , care nu a mai avut nicio noutate din interior pe care s-o foloseasca , este presat de investitori si incearca sa patrunda in telefonul lui Naomi pentru a obtine informatii , oare ce vor reusi acestia ?

Filmul Equity – Valoarea corecta (2016) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Server 3 :

Server 4 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »