" />
miercuri , mai 19 2021
Home / Filme / Movie / Drama / Escape from Sobibor (1987) Filme online

Escape from Sobibor (1987) Filme online

Loading...

Filmul incepe cu un nou transport de evrei polonezi care urmeaza a fi procesati la Sobibor . Comandantul german le tine acestora un discurs de bun venit , asigurandu-i pe nou-venitii evrei ca acesta este , de fapt , un lagar de munca . Alti ofiteri SS se plimba printre prizonieri si selecteaza cativa dintre ei care se pricep la anumite lucruri , precum aurari , fierari , pantofari sau croitori , pentru munci ulterioare in domeniul lor . Cei care raman sunt trimisi in alta parte a lagarului din care iese zi si noapte un fum inecacios .

Nu trece multă vreme pana ce noii prizonieri realizeaza ca Sobibor este un lagar de exterminare . Micul numar de prizonieri care sunt tinuti in viata sunt pusi sa sorteze tot ce se poate din bunurile celor exterminati , iar din aurul si argintul acestora se creeaza bijuterii pentru ofiterii SS . In ciuda utilitatii lor , existenta prizonierilor este una precara , batalie sau executiile putand aparea in orice moment .

Gustav Wagner este cel mai destept si sadic dintre ofiterii germani . Cand doi prizonieri evadeaza in padurea din apropiere , Wagner forteaza cei 13 prizonieri ramasi sa aleaga fiecare dintre ei cate un alt prizonier care sa moara alaturi de ei si apoi acesta ii executa pe toti 26 . Liderul prizonierilor , Leon Feldhendler , realizeaza in momentul in care trenurile inceteaza sa mai soseasca faptul ca Sobibor si-a cam incetat utilitatea si evreii care au mai ramas acolo urmeaza sa fie executati . El concepe un plan pentru a evada , iar pentru a face asta ei trebuie sa ucida ofiterii SS unul cate unul cat mai in liniste posibil .

Filmul Escape from Sobibor (1987) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Server 1 :

Server 2 :

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

One comment

  1. super tare tata , bravo

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »