" />
joi , august 6 2020
Home / Filme / Movie / Thriller / Exit Speed – Cursă Infernală (2008) film online subtitrat

Exit Speed – Cursă Infernală (2008) film online subtitrat

Loading...

În Texas, Sergentul Archie Sparks (Fred Ward) a reuşit să o prindă din urmă pe Caporalul AWOL Meredith Cole (Julie Mond) care a fost acuzată de agresarea unui ofiţer de comandă. Când Archie îşi întoarce privirea pentru un moment, Meredith reuşeşte să scape din custodia lui. Cole se regăseşte într-un autobuz ce are ca destinaţie El Paso, împreună cu un grup de pasageri liniştiţi pentru care călătoria ar trebui să decurgă fără niciun eveniment notabil.

Autobuzul trece pe lânga un grup de motociclişti drogaţi care tachinează pasagerii cu nişte cascadorii în jurul autobuzului. Unul dintre ei face o greşeală şi ajunge sub roţile autobuzului, iar ceilalţi nu văd asta ca pe o greşeală din partea colegului ci ca pe un gest şoferului care trebuie răzbunat. Şoferul, Danny Gunn (David Rees Snell) opreşte autobuzul pentru a ajuta, iar când se dă jos el este atacat de unul dintre motociclişti şi ucis de acesta.

Câteva gloanţe trase aiurea o rănesc pe Meredith şi pe o altă pasageră pe nume Joey Ryan (Danielle Beacham). Un alt pasager, Jerry Yarbro (Gregory Jbara), antrenor de forbal al unei echipe de liceu care a fost acuzat de agresarea unui student, recuperează arma unuia dintre motociclişti în timp ce Walter Lindley (Wally White), alt pasager, ia cheile de la Danny. Pasagerii supravieţuitori se refugiază în autobuz în încercarea de-a scăpa de motociclişti. Când pleacă la drum pe autostradă, Joey moare din cauza rănilor suferite.

Filmul Exit Speed – Cursă Infernală (2008) Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »