" />
marți , septembrie 29 2020
Home / Filme / Movie / Aventura / Far And Away – Departe, departe 1992 film online subtitrat

Far And Away – Departe, departe 1992 film online subtitrat

Loading...

În Irlanda anului 1892, casa familiei lui Joseph Donnelly este incendiată de oamenii proprietarului deoarece nu au plătit chiria la timp. Tatăl lui Joseph a murit recent şi el i-a promis acestuia că va deţine într-o bună zi propriul său teren. Joseph încearcă fără succes să îl ucidă pe proprietar, Mr. Christie, însă în schimb se alege el însuşi cu o rană, iar dna Christie şi fiica acestora, Shannon, îl îngrijesc şi îl pun pe picioare, dar având drept intenţie să-l spânzure după aceea.

Shannon se revoltă împotriva tradiţiilor familiei sale şi plănuieşte să fugă de acasă, să se îmbarce pe un vapor şi să plece în America. Ea se oferă să-l ia cu ea pe Joseph să îi fie servitor pentru a putea să plece din ţară fără scandal cum că ar fi femeie singură. Joseph, însă, nu are încredere în ea şi refuză să plece. El plănuieşte să se dueleze cu Stephen Chase, omul de bază al lui Christie care a şi dat foc casei.

În cele din urmă duelul se dovedeşte un eşec, iar Shannon intervine şi îl salvează, plecând până la urmă împreună către America. Shannon spune că obiectele sale de argint pe care le deţine sunt suficiente pentru a acoperi costurile deplasării până în Oklahoma, acolo unde există teren liber ce poate fi revendicat de oricine, iar un anume Mr. McGuire se oferă să-i ajute să vândă argintăria de îndată ce ajung în America. Sosiţi la Boston, McGuire este împuşcat, iar Shannon îşi pierde argintăria.

Filmul Far And Away – Departe, departe 1992 Filme online HD 720P Online si subtitrat in romana cu o calitate HD

Trailer :

Se blocheaza filmul ?! Vezi instructiunile ! Va dorim vizionare placuta !

Loading...
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Show Buttons
Hide Buttons
Translate »